Wednesday, December 5, 2007

Valg.

Nå sitter jeg og surfer litt på youtube. En fantastisk verden på nettet, der jeg kan finne frem til kjent og kjær musikk fra fordumstid=)

Hørte akkuratt en julesang som heter "Mary did you know?". Det handler om hvor fantastisk det hele egentlig er, visste egentlig Maria hvilke oppdrag hun tok på seg?

Vi møter støtt og stadig på valg i livet. Noen litt større en andre, slik som å bære frem Guds sønn feks.
Av og til våger vi ikke velge, på grunn av hvilke konsekvenser det vil få. Men tenk på Maria da! Fytti grisen, hun er jammen meg et forbilde. HUn sa ja, til den viktigste oppgaven, det viktigste valget som noensinne skulle bli tatt av menneske!

Men Maria, hun viste at hun ikke var alene, Gud var med. Og hun visste dette ville bringe velsignelse og frelse for alle! HUn satte seg selv til side, for at Gud skulle bruke henne!

Vi må være frimodige i våre valg, slik at ikke frykt, eller våre egne behov, blir satt foran Guds vilje. Han har skapt oss, han vet som er best for oss, han elsker oss og han er vår frelser. La oss legge ned egne valg, til fordel for vår Herres vilje!

1 comment:

Kjøde said...

Bra med youtubevideoer, har samlet noen av dem på youtubebloggen min. "Mary did you know?" er et bra tilskudd. Formen fin forresten